ΠαιχνίδιαΠρογραμματα

VBS4 Εικονικές Μάχες

VBS4 Εικονικές Μάχες

Virtual Battlespace 4 ή αλλίως εικονικό πεδίο μάχης είναι ένας προσωμοιώτης στρατιωτικών προδιαγραφών απο την bohemia interactive.

Για τι προορίζεται;

Εκπαίδευση και προσομοίωση σε εικονικό περιβάλλον με πεδίο δράσης κυριολεκτικά ολόκληρη τη γη. Δοκιμές για τακτικά σενάρια, πειραματισμούς και πρόβες σε δύσκολες αποστολές.

Η ροή εργασίας

Στο VBS4 προχωρά μέσω των φάσεων προετοιμασίας – εκτέλεσης – αξιολόγησης. Διευκολύνοντας έτσι τη γρήγορη και αποτελεσματική βελτίωση δεξιοτήτων. Στο VBS4, οι χρήστες δημιουργούν “Battlespaces” που είναι μια συλλογή από τροποποιήσεις εδάφους, σχέδια αποστολών, αρχεία σεναρίων και κριτικές μετά την αποστολή. Κάθε Battlespace επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία στην εικονική Γη.

Τα σενάρια μπορούν να τροποποιηθούν σε πραγματικό χρόνο και να αναπαραχθούν ξανά στην Επανεξέταση μετά τη δράση(After-Action Review) για τα διδάγματα που αντλήθηκαν.

Τα σενάρια VBS4 μπορούν να είναι ελεγχόμενα εξ’ολοκλήρου από τεχνητή νοημοσύνη, ελεγχόμενα από τον άνθρωπο ή συνδυασμός και των δύο.

Προετοιμασία

Δημιουργία του χώρου ασκήσεως. Δυνατότητα συνεργασίας με άλλους χρήστες από οπουδήποτε για γρηγορότερο και καλύτερο αποτέλεσμα. Όλα αυτά δια μέσου του φιλικού προς τον χρήστη 3D editor.

Εκτέλεση

Η εκπαιδευόμενοι σχεδιάζουν της κινήσεις του στο χώρο και δίνουν εντολές στην AI. Μπορούν να ελέγχουν μια Οντότητα από 1 η 3 πρόσωπο. Επίσης δύναται να χειριστούν και ομαδοποιημένα στρατεύματα. Όλα οι κινήσεις και ό συντονισμός γίνεται από το ενσωματωμένο στο σύστημα πρόγραμμα επικοινωνιών

Αξιολόγηση

Πρόσβαση στο replay της άσκησης από 2D ή 3D προοπτική. Προβάλλονται τα μετρήσιμα αποτελέσματα για οποιαδήποτε ενέργεια είτε της AI είτε του χειριστή.

Το σύστημα εκτός από το πλούσιο σε λειτουργίες editor για την εύκολή δημιουργία εικονικών σεναρίων. Προσφέρει και εργαλεία για την δημιουργία εδάφους. Επίσης η διασυνδεσιμότητα με όποιον έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ποιο εύκολη από ποτέ. Οι τροποποιήσεις εδάφους για παράδειγμα που γίνονται στο εργαλείο επεξεργασίας εδάφους VBS4 μπορούν να αποθηκευτούν στον VBS World Server και να είναι άμεσα διαθέσιμες στο VBS Blue IG ή σε οποιοδήποτε άλλο συνδεδεμένο IG. *

Χρήση σε οποιονδήποτε προσομοιωτή / εξομοιωτή

Το VBS Blue IG μπορεί να χρησιμοποιηθεί με λύσεις VR / AR και προσομοιωτές πλήρους κίνησης με πολλαπλές συγχρονισμένες οθόνες. Χρησιμοποιώντας το πρότυπο Common Image Generator Interface (CIGI), το VBS Blue IG ενσωματώνεται με το υπάρχον λογισμικό κεντρικού υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένου του VBS3. Η TerraTools από την TerraSim, μια εταιρεία BISim, διευκολύνει την προσθήκη νέων περιοχών εδάφους υψηλής ανάλυσης και προσαρμοσμένων συνόλων δεδομένων στο VBS Blue IG.

simulation-host

Ισχυρά εργαλεία για την προσαρμογή του VBS4

Το VBS Simulation SDK περιλαμβάνει μια βιβλιοθήκη API και πηγαίου κώδικα που επιτρέπει στους προγραμματιστές να προσαρμόζουν σχεδόν κάθε πτυχή του VBS4 και να παράγουν προσαρμοσμένες εφαρμογές. Τα API σχηματίζουν μια αρθρωτή αρχιτεκτονική plug-in C που επιτρέπει στους προγραμματιστές να ενσωματώνουν τεχνολογίες τρίτων με αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο.

system-requirements

Σας άρεσε

Εξαιρετικό
3
Μου αρέσει
0
Αγαπημένο
0
Προβληματισμένος
0
Δεν μου άρεσε
0

Μπορεί να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα σε:Παιχνίδια