Παιχνίδια

Command: Modern Operations

Command Modern Operations new

Το Command: Modern Operations είναι η επόμενη γενιά σύγχρονου wargaming. Σας δίνει τη δυνατότητα να προσομοιώσετε κάθε στρατιωτική σύγκρουση από τον τελευταίο Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα. Το παιχνίδι παίζεται κυρίως τακτικά / επιχειρησιακά, αν και είναι επίσης δυνατές οι στρατηγικές εφαρμογές του.

Ο πρώτος τίτλος αναπτύχθηκε από το ελληνικό στούντιο Warfare Sims, και εκδόθηκε από την Matrix Games όπου και κυκλοφόρησε στις 24 Σεπτεμβρίου 2013.

Command modern operations

Επαγγελματική Χρήση

Σχεδιάστηκε από την αρχή για να είναι εξαιρετικά χρησιμοποιήσιμο ως ένα σοβαρό εργαλείο παιχνιδιού και ανάλυσης. Έχει χρησιμοποιηθεί συχνά από πολλούς σε αυτή την κατηγορία.

Μια επίσημη “επαγγελματική έκδοση” παρουσιάστηκε τον Μάιο του 2015, προσφέροντας προηγμένη λειτουργικότητα προσαρμοσμένη στις ανάγκες των επαγγελματιών και των υπηρεσιών που σχετίζονται με την άμυνα.

Οι δυνατότητες που είναι αποκλειστικά για την επαγγελματική άδεια περιλαμβάνουν: πλήρη πρόσβαση στην επεξεργασία βάσης δεδομένων, πολλούς παίκτες WEGO-style που ελέγχονται από διαιτητές, λειτουργία Monte-Carlo (στατιστική ανάλυση), εισαγωγή / εξαγωγή δεδομένων και άλλα.

Ένας από τους πρώτους επαγγελματίες πελάτες που το αξιοποιήσαν ήταν η BAE Systems.

Το Παιχνίδι

Το Command: Modern Operations είναι μια συνέχεια του αρχικού παιχνιδιού και κυκλοφόρησε στις 14 Νοεμβρίου 2019.

Η οθόνη έναρξης του CMO είναι υπέροχη. Γεμίζει την οθόνη σας με τον πλανήτη μας. Ο αρχικός χρόνος φόρτωσης στο CMO είναι αρκετά δευτερόλεπτα και δεν φαίνεται πολύ διαφορετικός από το προηγούμενο παιχνίδι. Όλα τα σενάρια από το αρχικό παιχνίδι είναι εκεί και έχουν ξανασχεδιαστεί για να συμπεριλάβουν ορισμένες από τις νέες δυνατότητες στο CMO.

Ο κόσμος στην διάθεση σας

Κυριολεκτικά μπορείτε σαν το google earth να κάνετε εστίαση σε ένα σημείο του κόσμου και από εκεί να στήσετε ένα σενάριο.

Gameplay

Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο στο χειρισμό απαιτεί να ξοδέψεις χρόνο για να το μάθεις. Αυτό όμως δεν είναι και απαγορευτικό γιατί η ανταπόδοση του τη μπορείς να κάνεις είναι εξαιρετική.

CMO

Το νέο περιβάλλον εργασίας χρήστη, είναι ευκολότερο να το δουλέψεις και λιγότερο κουραστικό στα μάτια. Τα μπαλόνια μηνυμάτων ήταν πραγματικά χρήσιμα. Η ταχύτητα της προσομοίωσης σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερα αναδυόμενα παράθυρα από ότι συνήθως για να σταματήσετε τα πράγματα όταν συμβεί κάτι σημαντικό, αλλά αυτό δεν  είναι μεγάλο πρόβλημα.

Ελλάδα – CMO

Υπάρχει ακόμη και σενάριο έτοιμο για μια πιθανή σύγκρουση Ελλάδας – Τουρκίας με τρομερές λεπτομέρειες.

Σας άρεσε

Εξαιρετικό
1
Μου αρέσει
0
Αγαπημένο
0
Προβληματισμένος
0
Δεν μου άρεσε
0

Μπορεί να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *