Προγραμματα

Windows 365

windows-365

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε υπολογιστές που βασίζονται σε cloud από οπουδήποτε. Τα Windows 365. Μια υπηρεσία που αρχικά θα είναι διαθέσιμη μόνο για επιχειρήσεις.

Πως δουλεύουν ?

Στην απλούστερη μορφή τους, τα Windows 365 είναι μια νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε υπολογιστές Cloud από οπουδήποτε. Μια παρόμοια δυνατότητα ήταν διαθέσιμη μέσω εικονικοποίησης και λογισμικού απομακρυσμένης πρόσβασης στο παρελθόν, αλλά είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεται σαν υπηρεσία από τη Microsoft.

Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι η συσκευή σας μπορεί να τρέξει ως Cloud PC, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Όλες οι συσκευές Windows 10 και Windows 11 θα είναι συμβατές και η σύνδεση θα μπορεί να μεταδοθεί σε υλικό με MacOS, iPadOS, Linux και Android.

Μόλις ρυθμιστεί, με μια απλή πλοήγηση στον ιστότοπο του Cloud PC και μπορείτε να συνδεθείτε. Υποστηρίζονται όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ιστού και η εφαρμογή Απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας της Microsoft.

Μέσα από τα Windows 365, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε εφαρμογές Microsoft 365 όπως Word, Excel, PowerPoint και Excel. Το Microsoft Teams θα υποστηρίζεται εγγενώς, καθώς και το Adobe Reader, το πρόγραμμα περιήγησης Edge και το λογισμικό προστασίας από ιούς Microsoft Defender.

Πότε θα είναι διαθέσιμα ?

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα τα Windows 365 στις 14 Ιουλίου. Επίσης επιβεβαίωσε ότι θα είναι διαθέσιμα στις επιχειρήσεις στις 2 Αυγούστου 2021.

Πόσο θα κοστίζουν ?

Παρά την έναρξη της υπηρεσίας τόσο σύντομα, η Microsoft δεν έχει αποκαλύψει επίσημα τις τιμές των Windows 365. Ωστόσο, στο συνέδριο συνεργατών της Inspire, η εταιρεία αποκάλυψε κατά λάθος πόσα θα πρέπει να πληρώσετε για ένα από τα «Επιχειρηματικά» σχέδια – 31$ ανά χρήστη, ανά μήνα. Όμως αυτό δεν είναι πλήρως ξεκάθαρο ακόμη.

Τα Windows 365 θα διατεθούν και σε οικιακούς χρήστες ?

Αυτό δεν είναι ακόμη σαφές. Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι τα Windows 365 θα είναι αποκλειστικά για επιχειρήσεις κατά την έναρξη. Αυτό όμως δεν αποκλείει και την κυκλοφορία για απλούς καταναλωτές . Η απρόσκοπτη απομακρυσμένη πρόσβαση που διαφημίζει η Microsoft εδώ μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη σε πάρα πολύ σε πολλούς καταναλωτές, επομένως περιμένουμε υπομονετικά.

 

 

 

Σας άρεσε

Εξαιρετικό
0
Μου αρέσει
1
Αγαπημένο
0
Προβληματισμένος
0
Δεν μου άρεσε
0

Μπορεί να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα σε:Προγραμματα