Τεχνολογια

Το Δίκτυο των Ανθρώπων

Helium-Το δίκτυο των ανθρώπων

Το Δίκτυο των ανθρώπων αξιοποιεί ένα εντελώς νέο μοντέλο κινήτρων που βασίζεται στην τεχνολογία του Blockchain Helium.

Ένα νέο είδος Εξόρυξης Κρυπτονομισμάτων

Η εξόρυξη HNT(Helium) γίνεται εγκαθιστώντας μια απλή συσκευή hotspot στο χώρο σας. Ελάχιστες ρυθμίσεις και είστε έτοιμοι, εξορύσσεται ΗΝΤ.

Τα Hotspots παρέχουν χιλιόμετρα ασύρματης κάλυψης δικτύου για εκατομμύρια συσκευές γύρω σας που χρησιμοποιούν Helium LongFi και ανταμείβεστε με το κρυπτονόμισμα HNT για αυτό. Όλα αυτά διαμέσου ενός καινοτόμου μοντέλου απόδειξης της εργασίας που ονομάζετε «Απόδειξη κάλυψης»-PoC. Η ενέργεια που καταναλώνει το Hotspot είναι μόνο 5 Watt.

HNT

Πώς κερδίζω HNT

Οι συμμετέχοντες κερδίζουν HNT με εξόρυξη και δημιουργία κάλυψης για Το Δίκτυο των Ανθρώπων χρησιμοποιώντας συμβατά Hotspots.

Απόδειξη Κάλυψης

Το blockchain Helium χρησιμοποιεί έναν νέο αλγόριθμο εργασίας που ονομάζεται “Proof of Coverage” (PoC) για να επαληθεύσει ότι τα Hotspots βρίσκονται εκεί που ισχυρίζονται. Με άλλα λόγια, το PoC προσπαθεί να επαληθεύσει, σε συνεχή βάση, ότι τα Hotspots αντιπροσωπεύουν ειλικρινά την τοποθεσία τους και την κάλυψη ασύρματου δικτύου που δημιουργούν από αυτήν τη θέση.

Σημαντικά σημεία στην Απόδειξη Κάλυψης

Η “πρόκληση” είναι η ξεχωριστή μονάδα εργασίας για την απόδειξη κάλυψης. Μέχρι σήμερα, έχουν υπάρξει 10 εκατομμύρια προκλήσεις που εκδόθηκαν και επεξεργάστηκαν από το blockchain Helium. Με κάθε νέα πρόκληση, το blockchain καταγράφει περισσότερα δεδομένα σχετικά με την ποιότητα του δικτύου. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς πραγματικά συμβαίνουν οι προκλήσεις.

Ρόλοι Hotspot

Οι προκλήσεις POC περιλαμβάνουν τρεις διακριτούς ρόλους:

Challenger – Το Hotspot που κατασκευάζει και εκδίδει το POC Challenge. Τα Hotspots εκδίδουν προκλήσεις περίπου μία φορά ανά 300 μπλοκ. **

Transmiter – Μερικές φορές ονομάζεται “Challengee”. Αυτό το Hotspot είναι ο στόχος της πρόκλησης POC και είναι υπεύθυνο για τη μετάδοση πακέτων πρόκλησης για πιθανή παρακολούθηση γεωγραφικά εγγύς άλλων Hotspots.

Witness – Hotspots που βρίσκονται γεωγραφικά κοντά στον πομπό και αναφέρουν την ύπαρξη του πακέτου πρόκλησης μετά τη μετάδοσή του.

HNT-capacity

Η νέα ασύρματη οικονομία

Το Δίκτυο των Ανθρώπων δημιουργεί μια εντελώς νέα ασύρματη οικονομία που ανατρέπει το παραδοσιακό μοντέλο τηλεπικοινωνιών για την κατασκευή ασύρματης υποδομής.

Το κέρδος σε HNT προέρχεται από εξόρυξη με συμβατό Hotspot και δημιουργεί κάλυψη δικτύου για συσκευές IoT(Internet of Things).

Όλο το HNT που μπορεί να εξορυχθεί δημιουργήθηκε στην αρχή του. Ξεκινώντας με ρυθμό 5 Millions HNT/μήνα και στη συνέχεια θα μειώνετε στο μισό κάθε 2 χρόνια. Την 1η Αυγούστου 2021 το HNT θα μειωθεί σε 2,5 εκατομμύρια HNT ανά μήνα.

Μια νέα ιδέα έχει ξεκινήσει….

Helium Explorer

helium-explorer

 

Συμβατά hotspot

hotspot-HNT

 

Σας άρεσε

Εξαιρετικό
2
Μου αρέσει
0
Αγαπημένο
0
Προβληματισμένος
0
Δεν μου άρεσε
0

Μπορεί να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα σε:Τεχνολογια